Då är erbjudandet från OwnIt och Malmö Stad klart och det vill ankomma din brevlåda inom en veckas tid. Men för Er som inte vill vänta så kan Ni se erbjudandet här.

Erbjudandet från OwnIt sträcker sig över 24 månader och sista anmälningsdagen är satt till sista Oktober 2015. Vi är klara över att detta är kort tid för Er att bestämma Er, men sedan det i dagsläget är ca 20+ fiberföreningar som är i samma process som vi, så är rekommendationen från Malmö Stad att göra en beställning innan sista Oktober för att garanterat komma med i Malmö Stads budget för 2016. Annars är risken stor för att projektstart vill bli flyttat till 2017.

Erbjudandet från Malmö Stad är lagt upp så att desto fler anmälda, desto billigare blir det.
Så vill du ha fiber, så ligger det i ditt intresse att få med grannar så det blir billigare för oss alla!

För mer information om erbjudandet eller anmäla Ert intresse, så kan Ni se här: https://villafiber.ownit.se/bunkeflostrand

Informationsmöte

Vi har tillsammans med OwnIt bokat upp Folkets Hus i Limhamn vart vi kommer att hålla två informationsmöten. Här kommer fiberföreningen, OwnIt och Malmö Stad vara representerade och hålla ett kort föredrag om projektet. Men först och främst svara på Era frågor.

Informationsmötet kommer att hållas tisdag den 13 oktober, samt den 20 Oktober kl 18:00 i Folkets Hus, Linnégatan 61 Sal A.