Vi vill förtydliga att det inte är någon tvång att börja använda kabelTV via mediaomvandlaren från OwnIT. Detta är något som enskilt villa får ta ställning till själva, då det i vissa fall kanske inte är förmånligt eller praktiskt till vart er kabelTV sladd går och mediaomvandlaren är placerat i er villa.

Skall du däremot villa beställa nytt kabelTV abonnemang, måste du använda medianomvandlaren. Och allt som har med kabelTV beställas från Canal Digital. De nås på 0770 11 55 11.

Vill du istället ha IPTV så beställs detta av OwnIT.


OwnIT Utskick

Vi har fått information från de hushåll vart Cable Quick har installerat klart hos, att de inte har fått någon information alls från OwnIT om tjänsteutbud. Vi har därför varit i kontakt med OwnIT om detta, och de meddelar att detta bör landa i våra brevlådor i veckan.

Så för er som undrar lite om kabelTV, IPTV eller telefoni så är information på väg (tyvärr kanske lite sent för vissa).

OwnIT skickar också med ett erbjudande från Installationskompaniet för ni som behöver hjälp med att dra nätverkskabel eller har frågor som rör kabelTV. Då de är duktiga på sådant.


Medlem i Fiberföreningen

Malmö Stad har som krav att alla hushåll som nyttjar deras fiber skall vara anslutna till en Fiberförening. Så är du inte medlem än, gå in på våran anmälningssida här, och gör din anmälan där.

Att vara medlem är kostnadsfritt!