Tisdag 21/2 hade ca 40 hushåll fått installerat fiber, och enligt Akea så tuffar tåget på vidare utan hinder. Alla hushåll vart CableQuick har fått tag i registrerade person har blivit planerad och tomtgrävd. Dock finns det ett 30- tall hushåll anmälda vart CableQuick inte har fått tag på den registrerade och genomfört en tomt projektering, dessa har blivit eskalerade till OwnIT.

Så om du bor inom projektområdet och inte har blivit uppringda av CableQuick, och haft en tomt projektering med CableQuick. Så är det högst sannolikt att CableQuick har felaktiga uppgifter om dig. Eller den personen i hushållet som gjorde beställningen av fiber i ditt hushåll. Så vet ni att CableQuick inte har varit hos er, kan ni kontaktar oss via vårt kontaktformulär också, så löser vi upp problemet.


Uppdatering vedrörande KabelTV

För er som har kabelTV i dag från Canal Digital, och vill fortsätta använda detta. Så hälsar Canal Digital att ni måste ta kontakt med dem när CableQuick är klar med kundinstallationen hos er. Detta för att ni måste läggas om som kund hos dem.

Det är inget tvång att köra eran kabelTV via OwnITs mediaomvandlare, men enligt Canal Digital så kommer priset bli mer förmånligt när ni gör det!

I samband med omläggningen hos Canal Digital så kommer ni behöva koppla om hemma i din villa också, men vi hoppas förstås att Canal Digital kan vara behjälpliga med detta. Fast bara över telefon. Enligt Canal Digital så kommer denna omläggningen inte innebära något märkbart avbrott för dig som kund.


Medlem i Fiberföreningen

Malmö Stad har som krav att alla hushåll som nyttjar deras fiber skall vara anslutna till en Fiberförening. Så är du inte medlem än, gå in på våran anmälningssida här, och gör din anmälan där.

Att vara medlem är kostnadsfritt!