Ambassadörerna

Ambassadörernas namn, adress, mejl och telefonnummer syns nu på intresseområdeskartan, Så för Er som undrar över något vidrörande fiber i ditt område, kan du ta kontakt med dem direkt om Ni vill.

Erbjudandet har varit ute i en vecka nu och vi är i skrivande stund 17% anmälda. Detta är bra, men vi behöver fortfarande 33% till för att kunna lägga en beställning. Därför kommer Ambassadörerna i när framtid att besöka hushåll som inte är anmälda för att slå av en prat och svara på frågor Ni eventuellt skulle ha om fiberutbyggnaden i Ert område.


Informationsmöte

Förstkommande tisdag, den 13 oktober kl 18:00 håller vi det förste informationsmötet i Folkets Hus (Linnégatan 61 Sal A) i Limhamn. Här kommer fiberföreningen, OwnIt och Malmö Stad vara representerade och hålla ett kort föredrag om projektet. Men först och främst svara på Era frågor.

Har Ni inte möjlighet att komma på tisdag, finns det ett nytt tillfälle tisdag 20 Oktober till samma tid.


Ny FAQ – Vanliga frågor

FAQ (Vanliga ställda frågor) har fått ett nytt utseende.
Ni kan nu också se svar på frågor som vi har ställt till OwnIt vidrörande produkter, installation och priser. Dessa frågor kommer att uppdateras efterhand som nya frågor dyker upp och vi får svar på dem.