Vi har gjort ändringar i vår Google maps karta där vi visar vilka områden som är aktuella för Ownit och Malmö stadsnät etapp 2 (Fokusområden).

Dessa områden har gått från att vara 4 områden till 3, där Nord Östra och Nord Västra har blivit Norra. Detta är en uppdelning som Malmö Stadsnät tillsammans med Ownit har gjort. Resterande områden är som tidigare.

Viktigt är också att anslutningsavgiften beror på antal anslutningar i respektive område och inte totala anslutningar i alla områden.
Hur anslutningsprocenten ser ut i de tre områden vet vi inte, men Ownit har lovat att komma med denna information innan månadsskiftet.
Dock så uppdaterade Ownit med följande information den 30 Oktober: https://villafiber.ownit.se/bunkeflostrand/nyheter/anslutningsnivaerna-inom-respektive-delomrade


 

FAQ Uppdaterat

Vi har nu fått svar på alla frågorna från sista informationsmötet. Så gå in på vår FAQ för att ta del av svaren på frågorna.

Saknar du fortfarande svar på en eller flera frågor. Hör av dig till oss via vårt kontaktformulär.


Mäklarskyltar

Som ni kanske har sett så har det dykt upp lite mäklarskyltar i området. Dessa är satt upp av ambassadörerna och av 5 personer från Ownit som har gick runt i det norra området vecka 44, för att besöka de Ownit inte har hört ifrån eller inte har skickat in sina kontrakt.

Vill du som inte har fått besök av en Ownit representant eller en ambassadör ha en skylt i din uppfart, ta kontakt med oss så kommer vi med en skylt.