För att det inte skall bli något missförstånd vill vi förtydliga lite.

CableQuick kommer att ringa upp anmälda hushåll och erbjuda en tid när de har tänkt att genomföra installationen i din villa. Ett team från CableQuick gör ca 5 hushåll om dagen, så har du ingen morgontid, så kan det bli förseningar.

När CableQuick är klar med din villainstallation så kommer ditt bredband fungera direkt. Och första gången du ”surfar” så kommer du till OwnIT’s aktiveringssida vart du måste skriva in ditt personnummer för att aktivera tjänsten. Efter detta är gjort kan du beställa IPTV box från OwnIT om du skall använda detta. Eller ringa OwnIT om flytt av telefonnummer.

Viktigt att tänka på här är att man anger personnumret till personen i hushållet som registrerade sig till att få fiber. Om inte detta används, öppnas ett konto till hos OwnIT för hushållet, och ni kommer att få dubbla fakturor.
OwnIT hjälper självklart till om detta skulle inträffa!


Befintlig Kabel-TV

Skulle du förmodan vilja använda ditt befintligt kabel TV nätt i din villa, så kommer det vara en fördröjning på runt 5 arbetsdagar från CableQuick är klara med villainstallationen till du kan beställa detta ifrån Canal Digital, som tillhandahåller denna tjänsten.


Telefoni

När det gäller fasttelefon och du skall flytta med dig ditt fasta telefonnummer, så rekommenderar OwnIT att ni tar kontakt med er befintliga operatör i dag och tar reda hur lång uppsägningstid ni har, innan ni ringer till OwnIT och ber dem porta ert telefonnummer till dem. Detta för att underlätta för OwnIT när denna flytten görs.


Vad ingår i priset?

I priset vi betalar så ingår jobbet som är gjort fram till och med i dag, med dragning på gatan och på din tomt, vart grovåterställning görs.
Samt en villainstallation som just nu är pågående. CableQuick kopplar inte in någon telefon eller befintlig kabel tv. Detta måste göras själv.
Medlem i Fiberföreningen
Malmö Stad har som krav att alla hushåll som nyttjar deras fiber skall vara anslutna till en Fiberförening. Så är du inte medlem än, gå in på våran hemsida www.bunkeflostrand.org och gör din anmälan där.

Att vara medlem är kostnadsfritt!